[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2022. DECEMBER 16., PÉNTEK 11:00*”]Helyszín: Jósika Miklós Elméleti Líceum, Torda
*Romániai idő szerint!
[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A Tekergő Meseösvény Közhasznú Egyesület ünnepre hangoló családi programja

[/vc_column_text][vc_single_image image=”60907″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text]

A Tekergő mesemondók adventi meseturnéjának idén a tordai Jósika Miklós Elméleti Líceum lesz az egyik állomása, a Duna-Ház támogatásával. Hajós Erika és Baranyi Ildikó előadók szívmelengető, ünnepre hangoló összeállítással érkeznek a tordai óvodásokhoz és kisiskolásokhoz.

Az adventi meseturnén a Tekergő mesemondók néhány napon keresztül járják a városokat, falvakat, és mesélnek gyerekeknek, felnőtteknek. Mindenkinek, aki szívesen meghallgatja az élőszóval, ízesen, élményszerűen előadott meséket.

Az adventi meseórákon és családi találkozásokon sok meghitt, fordulatos és egyedi mese előkerül a mesemondók tarisznyájából. Meghallgathatjuk például a Tél Apó, a Mikulásvirág vagy A kis fa történetét.

Ebben az évben Budapestről indul a meseturné, és Balástyát, Pécskát, Nagyenyedet, Tordát, Kolozsvárt, Szatmárnémetit érintve tér vissza Budapestre. Olykor ki-kitérve az útról öt napon át mesél két Tekergő mesemondó, Hajós Erika és Baranyi Ildikó. Néhány helyszínen társaik, Tekergő önkéntesek is csatlakoznak hozzájuk.

Hajós Erika a Tekergő Meseösvény Közhasznú Egyesület alapítója, elnöke, mesemondója. Kolozsvári születésű, Budapesten él, így ő a fővárosból indul útnak. Baranyi Ildikó, a Dócon élő mesemondó, egyúttal Bergendócia mesemondója útközben csatlakozik hozzá, Tordára pedig már együtt érkeznek.

Előadók: Hajós Erika és Baranyi Ildikó mesemondók
Együttműködő partnerünk: Jósika Miklós Elméleti Líceum
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Közhasznú Egyesület Ι Facebook

Korábbi programok >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]