[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2022. OKTÓBER 7., PÉNTEK 19:00*”]

*Romániai idő szerint!
Ingyenes mentálhigiénés előadás a Duna-Ház Facebook-oldalán és YouTube csatornáján.

 [/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2022. SZEPTEMBER 23., PÉNTEK 19:00*” title_font_color=”#d6d6d6″]*Romániai idő szerint!
[/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A népszerű sorozat új évada az erények és állandósult lelkiállapotok egy-egy fogalma köré rendeződik.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/5OVRZ5Aq9UI” align=”center”][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ A SOROZATRÓL” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Flelekmuhely-altalanos-ismerteto-a-sorozatrol%2F|title:L%C3%A9lekm%C5%B1hely%20%E2%80%93%20%C3%A1ltal%C3%A1nos%20ismertet%C5%91%20a%20sorozatr%C3%B3l” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1576674863454{padding-top: 20px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1665388792602{padding-top: 20px !important;}”]

Közkívánatra az online térben is folytatódott dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember népszerű sorozata. A Lélekműhely az új évadban új tematikával jelentkezik: az erények és állandósult lelkiállapotok egy-egy fogalma köré épülnek az előadások. Az évadnyitó rész komplex és izgalmas életérzésről, a szenvedélyről szólt.

Vágyunk rá, hogy szenvedélyesen éljünk, dolgozzunk és szeressünk! Mert a szenvedély az egyik legintenzívebb érzés. Ezért csodáljuk azokat, akik képesek ezt megvalósítani, és szívesen csatlakozunk hozzájuk. Szenvedély nélkül a dolgok unalmasak, megszokottak, fárasztóak és élvezet nélküliek.
Mit kell megtanulnunk ahhoz, hogy elsajátíthassuk a szenvedélyes életszemléletet és magatartást? Hogy képesek legyünk az itt és mostban a pillanat intenzív megélésére, a jelen értékeinek felismerésére?
Keressük együtt a válaszokat ezekre a kérdésekre dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember interaktív előadásán!

Az előadáson a részvétel díjmentes. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Előadó: dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember

Együttműködő partnereink: 

  • Torockói Unitárius Egyházközség;
  • Budapesti Unitárius Egyházközség;
  • Torockószentgyörgyi Unitárius Egyházközség

További információk, érdekességek, kisfilmek:

Korábbi előadások >>[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1617877315654{border-left-width: 1px !important;padding-top: 0px !important;border-left-color: #000000 !important;border-left-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_text_separator title=”LÉLEKMŰHELY” css=”.vc_custom_1662618848597{padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1662618872215{padding-top: 0px !important;padding-left: 20px !important;}”]

A lelki egészségünk megőrzését, a kiegyensúlyozott családi és társadalmi kapcsolatok kialakítását segítő, katartikus felismeréseket nyújtó előadások széles körben népszerűek, nem csak a szórványmagyar közösségekben. A nagy érdeklődésre tekintettel a sorozat 2020-tól Budapesten is elindult. A Lélekműhely az online térben is valósággal szárnyakat kapott az utóbbi két évben. Előadásonként többezren követik aktív figyelemmel Erdélyből, az anyaországból, számos másik határon túli régióból, sőt a tengeren túlról is. A torockói, torockószentgyörgyi és környéki törzsközönséghez sokan csatlakoztak Székelyföldtől Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Nagyváradon, Budapesten és Keszthelyen át az Egyesült Államokig és Montréalig – csak néhány helyszínt kiemelve a sok közül. Az önbizalmunkban megerősítő, hasznos kommunikációs módszereket nyújtó korábbi online Lélekműhelyek teljes terjedelmükben, megszakítások nélkül visszanézhetők Facebook oldalunkon.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]