[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2022. MÁJUS 21. SZOMBAT 18:00*”]*Romániai idő szerint!
[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-video-camera” icon_size=”28″ title=”FACEBOOK ESEMÉNY” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fevents%2F389916459812242|title:%C3%89lm%C3%A9nyfest%C3%A9s|target:_blank” pos=”heading-right”]Az élő adás a fenti linken lesz elérhető![/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mesés online élményfestés a Duna-Ház Facebook-oldalán.

[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/tUsx5yBIuug” align=”center”][vc_column_text]

Mire is vágyik a pitypang így tavasz végén? Ez is kiderül a májusi mesés élményfestésünkből!
A remek közös kikapcsolódás – akárcsak egy jól sikerült meditáció – valósággal kiragad a hétköznapok sodrából. Az elkészült képpel kedveskedhetünk szeretteinknek, vagy megajándékozhatjuk sajátmagunkat az alkotás örömével. A látványos pitypang-festmények sokáig díszíthetik otthonunkat.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1634071181572{padding-top: 0px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1652335445302{padding-top: 0px !important;}”]Ilyenkor a rétek, a mezők, teli, de teli vannak egy kedves virággal, mely eleinte sárgán virít, később fehérbe öltözik. Ha ekkor kerül útjába a szélnek, akkor a gyermekei felszállnak az égbe. Ez bizony a bárányfű, barátfű, kutyatej, buborékfű, tejfű, gyermekláncfű, vagy közismertebb nevén: a pitypang. Kíváncsiak vagyunk, ki hogy ismeri és nevezi májusi élményfestésünk főszereplőjét. Egy bizonyos: szeretettel várunk, hogy ismét együtt festhessünk egy csodás, vidám képet.

Amire szükségünk lesz:
  • Feszített vászon/ ennek hiányában jó minőségű rajzlap
  • Akril festékek, minimum alapszínek: fekete, fehér, kék, sárga, piros/ ennek hiányában tempera
  • Ecsetek: vékonyabbak és vastagabbak
  • Vizes edény
  • Papírtörlő, törlőrongy
  • „Festékfolt-tűrő” ruházat

Aki papírra, temperával fest, annak szüksége lesz rajztáblára és maszkoló szalagra.

Az élőszóval előadott meséből merítünk ihletet az alkotásra, majd lépésről lépésre kel életre a kis pacsirta a vásznakon, rajzlapokon. A mesés élményfestések ötletgazdája, Zámborszky Eszter mesepedagógus, Tekergő mesemondó. Az egyedi elképzeléseknek és a szárnyaló fantáziának is tág teret ad, miközben lépésről lépésre vezet végig a festés folyamatán. Hasznos módszereket, technikákat, fortélyokat sajátíthatunk el, akár akrilfestékkel vászonra, akár temperával rajzlapra alkotunk.

Az élményfestéshez díjmentesen, regisztráció és földrajzi korlátok nélkül lehet csatlakozni a Duna-Ház Facebook-oldalán. Kezdők is bátran belevághatnak, a sikerélmény garantált!

Foglalkozásvezető: Zámborszky Eszter mesemondó, mesepedagógus, alkotóművész
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Egyesület Ι Facebook

További információk az élményfestés Facebook eseményoldalán, amit érdemes már most bejelölni.

Korábbi programok >>[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1634071403039{border-left-width: 1px !important;padding-top: 0px !important;border-left-color: #000000 !important;border-left-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_text_separator title=”ZÁMBORSZKY ESZTER” css=”.vc_custom_1644335874886{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][dt_fancy_image image_id=”59515″ width=”140″ height=”140″ border_radius=”100px” caption=”off” image_decoration=”shadow” shadow_color=”rgba(0,0,0,0.6)” css=”.vc_custom_1644335946346{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1644335005024{padding-top: 0px !important;padding-left: 20px !important;}”]

Zámborszky Eszter vagyok, mesemondó, tánc-, dráma-, mesepedagógus, meseterápiás szakember, interkulturális nevelési szaktanácsadó. Szeretem a változatosságot, a kreativitást, szeretek játszani, énekelni, táncolni, alkotni, de leginkább azt szeretem, ha mindenki elégedett körülöttem. A mesék évezredes erejét és bölcsességét hívom segítségül, hogy kísérjenek a testi, lelki, szellemi harmóniához vezető úton, és ezt a tudást igyekszem továbbadni. Mesemondóként számos gyermek és felnőtt előadás tapasztalata gazdagított. Mesepedagógusként a mozgás, az alkotófolyamatok, a dráma és élménypedagógia kínálta lehetőségeket ötvözöm. Fontos számomra, hogy mindig a hallgatóságom igényeihez alkalmazkodva tudjak olyan maradandó élményt adni, amelyre évek múltán is emlékeznek majd.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]