[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2022. MÁJUS 3. KEDD 11:00-11:45*”]*Romániai idő szerint![/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2022. ÁPRILIS 26. KEDD 11:00-11:45*”]*Romániai idő szerint![/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Online mesetorna kisiskolásoknak és óvodásoknak a Duna-Ház Facebook oldalán.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/1iSOauCGkSY” align=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1650440400111{padding-top: 20px !important;}”]

Megérkeztek a gólyák szép piros csizmájukban a messzi Afrikából. A békák dala már a víz közelében hallható. Hogy miért irigyelte meg a béka a piros színt, aztán hogyan menekült meg a gólyától? – ez is kiderül az áprilisi mesetornán. Aki velünk tornázik, az olyan izmos lesz, mint a kis kölyökgólya és akkorát tud majd ugrani, mint Kutykuruty és Brekeke.
Aki mesél és tornázik veletek: Zámborszky Eszter mesemondó, tánc-, dráma- és mesepedagógus.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1634071181572{padding-top: 0px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1650440366784{padding-top: 0px !important;}”]A játékos, interaktív foglalkozás azoknak a gyerkőcöknek szól, akik szeretnek felhőtlenül mozogni, ugrálni, bolondozni. Együtt egy mese hősévé válunk, és a próbatételeket vidám gyakorlatok segítségével teljesítjük. Minden kis örökmozgónak remek közös program a vidám történettel keretezett online mesetorna. Sőt, otthonról, családi körben is jó móka.

Szeretettel várjuk óvodás, kisiskolás csoportok csatlakozását a teljes magyar nyelvterületről az óvónénik, tanítónénik segítségével.

Korhatár: 4-11 év, óvodás, kisiskolás generáció
Foglalkozásvezető: Zámborszky Eszter, mesemondó, tánc-, dráma- és mesepedagógus
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Egyesület Ι Facebook

Az online áprilisi mesetornához ingyenesen, regisztráció és létszámkorlát nélkül lehet csatlakozni a Duna-Ház Facebook-oldalán.

További információk a Duna-Ház Facebook oldalán és az Online Mesepadlás eseményoldalán, amit érdemes már most bejelölni.

Korábbi programok >>[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1634071403039{border-left-width: 1px !important;padding-top: 0px !important;border-left-color: #000000 !important;border-left-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_text_separator title=”ONLINE MESETORNA” css=”.vc_custom_1650440136048{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1650440699770{padding-top: 0px !important;padding-left: 20px !important;}”]

Elsődleges cél az örömszerzés

A mesehallgatás és a játékos feladatok hozzájárulnak a gyerekek mozgáskoordinációjának, egyensúlyérzékének, saját test-észlelésének, figyelmének, kooperációs képességének, anyanyelvi készségének fejlődéséhez, és elősegítik az idegrendszer érését. A mozgásfejlesztő mesetorna célja, fejlesztő funkciója mellett elsősorban az örömszerzés!
Bár a személyes találkozások varázsát semmi nem pótolja, igyekszünk ebben a formában is maradandó, minőségi élményeket nyújtani. Online gyerekfoglalkozásaink földrajzi korlátok és létszámkorlát nélkül teremtenek remek közösségi hangulatot. Az óvodai programokba és a kisiskolás tanrendbe is remekül beilleszthető rendszeres mesetornákkal várjuk a legkisebbeket. Az élményszerű gyerekprogramok a Duna-Ház Facebook-oldalán utólag is visszanézhetők.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]