[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2019. SZEPTEMBER 20-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”VISSZA A FILMEKHEZ” read_more=”box” link=”url:http%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Ffilmklub%2F|||” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”55128″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_empty_space][vc_column_text]

A sikeres, negyvenes párkapcsolati terapeutának egy szép napon a saját házassági válságával kell szembenéznie: elhagyja a férje egy jóval fiatalabb nőért.

Cserébe – és Helena rémületére – megérkezik azonban az anyja, aki érettebb korában is habzsolja a szerelem örömeit, és a lánya tiltakozása ellenére kézbe veszi a dolgokat. Segítségére van ebben unokája, a húszéves Laura. Testre-, vagy lélekreszabott férfit találnak Helenának, miközben saját kapcsolataikban is rendezniük kell soraikat?

Cseh filmvígjáték, 2009
A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Jiří Vejdělek
Zene: Jan P. Muchow
Operatőr: Martin Sácha
Rendezte: Jiří Vejdělek

Szereplők:
Lenka Vlasáková (Helena)
Eliska Balzerová (Vilma)
Vojtech Dyk (Jakub)
Veronika Kubařová (Laura)
Roman Zach (Dan)
Martin Pechlát (Fabián)
Michal Gulyáš (Zdeněk)
Jirí Machácek (Michal)
Eva Leinweberová Nosálková (Fabiánová)

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]