[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2021. DECEMBER 7. KEDD 11:00-11:45*”]*Romániai idő szerint![/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-video-camera” icon_size=”28″ title=”FACEBOOK ESEMÉNY” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fevents%2F420238399654353|title:Facebook%20esem%C3%A9ny|target:_blank” pos=”heading-right”]Az élő adás a fenti linken lesz elérhető![/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mikulás-köszöntő online mesetorna kisiskolásoknak és óvodásoknak a Duna-Ház Facebook-oldalán.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”59167″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text]

Itt vannak a csípős, hideg napok, a Mikulás is minden gyerek ablakán bekopogtat. Bizony, azért néha neki is jól jön a segítség. Hogy mikor és hogyan tudjátok őt segíteni, az is kiderül a december 7-i mesetornánkon. Nem mindennapi varázslatok segítségével kereshetjük együtt a bátor kis Fülessel a Mikulás elveszett kesztyűjét. Aki mesél és tornázik veletek: Csortán Hajnal oroszhegyi óvónő, Tekergő mesemondó.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1634071181572{padding-top: 0px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637854300911{padding-top: 0px !important;}”]Közkívánatra decemberben is lesz online mesetorna a Duna-Ház Facebook-oldalán. A fehér szakállú, kedves Mikulást köszönti a Tekergő mesemondók interaktív foglalkozása. Szeretettel várjuk óvodás, kisiskolás csoportok csatlakozását a teljes magyar nyelvterületről az óvónénik, tanítónénik közreműködésével. Otthonról, családi körben is jó móka a Mikulás segítése a vidám mesetornával.

Gyere, hallgasd meg a mesét, és legyél Te a mesehős! Mesetornázz a csoportoddal, az osztályoddal, a barátaiddal vagy a Tesóval! Hozd lendületbe Anyát, Apát és a Nagyit is! Itt a remek alkalom a kis örökmozgók megtornáztatására és a kreatív feszültséglevezetésre!

Az online mesetorna ezúttal is ingyenes, regisztráció és létszámkorlát nélkül lehet csatlakozni a Duna-Ház Facebook oldalán.

A műhely vezetője: Csortán Hajnal óvónő, Tekergő mesemondó
Korhatár: 4-11 év, óvodás, kisiskolás generáció
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Közhasznú Egyesület Ι Facebook

További információk a mesetorna Facebook eseményoldalán, amit érdemes már most bejelölni.

Korábbi programok >>[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1634071403039{border-left-width: 1px !important;padding-top: 0px !important;border-left-color: #000000 !important;border-left-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_text_separator title=”TEKERGŐ ONLINE MESETORNÁK” css=”.vc_custom_1637851839838{padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1637847834098{padding-top: 0px !important;padding-left: 20px !important;}”]

A mesehallgatás és a játékos feladatok hozzájárulnak a gyerekek mozgáskoordinációjának, egyensúlyérzékének, saját test-észlelésének, figyelmének, kooperációs képességének, anyanyelvi készségének fejlődéséhez, és elősegítik az idegrendszer érését. A mozgásfejlesztő mesetorna célja, fejlesztő funkciója mellett elsősorban az örömszerzés!

Bár a személyes találkozások varázsát csak részben tudjuk pótolni, igyekszünk ebben a formában is maradandó, minőségi élményeket nyújtani. Ezek az online gyerekprogramok földrajzi korlátok és létszámkorlát nélkül teremthetnek remek közösségi hangulatot. Az óvodai programokba és a kisiskolás tanrendbe is remekül beilleszthető rendszeres mesetorna foglalkozásokkal várjuk a legkisebbeket, melyek a Duna-Ház Facebook oldalán utólag is visszanézhetők.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]