[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2020. DECEMBER 19-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/2uE-JQZqXas” align=”center” css=”.vc_custom_1555314627326{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

Barbara és Nicolas, A legszebb dolog című film főszereplői egy csendes téli estén találkoznak először, a fiú munkahelyén egy párizsi videotékában. Kapcsolatuk nagyon hamar szárba szökken olyannyira, hogy megfékezhetetlen szerelmük, összeköltözésük után rövid idővel meghozza gyümölcsét.

A legszebb dolog ami egy pár életében történhet, hogy szülők lesznek, melynek kilenc hónapja alatt Nicolas új munkát keres, babaszobát fest, és gyerekbútorokat szerel. Ugyanakkor Barbara minden erejével készül az anyaságra és régi álmához hűen elkezdi írni élete első könyvét. Gyermekük megérkezése után mindkettejükben komoly kérdések vetődnek fel: Vajon lehet e, ugyanolyan hévvel folytatni egy kapcsolatot, miközben gyereket nevelnek? Vajon várnak e minket még a barátok a péntek esti buliban? Vajon lehet e, az álmaink után menni, miközben egy csecsemő várja, hogy tisztába tegyék? Vagy egy egészen új életet kell kezdeni?

francia filmdráma, 107 perc, 2011
16 éven aluliak számára nem ajánlott!

Operatőr: Antoine Monod
Forgatókönyvíró: Rémi Bezançon, Vanessa Portal
Író: Eliette Abecassis
Rendező: Rémi Bezançon
Vágó: Sophie Reine

Szereplők:
Barbara – Louise Bourgoin
Nicolas – Pio Marmai
Claire – Josiane Balasko
Tony – Thierry Frémont
Édith – Gabrielle Lazure
Katia – Daphné Bürki
Firmine Richard – Lannick Gautry

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]