[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2020. JÚLIUS 3-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”VISSZA A FILMEKHEZ” read_more=”box” link=”url:http%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Ffilmklub%2F|||” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/F_YGlIYd4fw” align=”center” css=”.vc_custom_1592042811586{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

Costi békés életet él, irodai munkáján és családján kívül nem sok minden történik vele. Egyik este, miközben éppen Robin Hood-ot olvas fel kisfiának, váratlan látogató érkezik.

A szomszéd az, aki rá akarja venni Costit, hogy együtt keressék meg a nagyapja által réges-régen elásott kincset. Costi feladata a fémdetektor bérlése: ha sikerrel járnak, a kincs fele őt illeti majd. Az eleinte hitetlenkedő férfi egyre lelkesebben veti bele magát a kincskeresésbe.

Francia-román filmvígjáték, 2015
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Corneliu Porumboiu
Zene: Laibach
Operatőr: Tudor Mircea
Rendezte: Corneliu Porumboiu

Szereplők:
Cuzin Toma (Costi)
Adrian Purcărescu (Adrian)
Cristina Toma (Raluca)
Nicodim Toma (Alin)
Corneliu Cozmei (Cornel)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]