[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2022. MÁRCIUS 15. KEDD 11:00-11:45*”]*Romániai idő szerint![/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ünnepi online mesetorna kisiskolásoknak és óvodásoknak a Duna-Ház Facebook-oldalán.
A részvétel ingyenes.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”59730″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1646738108608{padding-top: 20px !important;}”]

Március közepén nemzetiszínű lobogókat lenget a szél, az emberek pedig kokárdát tűznek a ruhájukra. Mit is ünneplünk ilyenkor? Milyen március 15. gyerekszemmel, játékkal, mesével, tánccal? Kiderül A huszár lova c. interaktív foglalkozásból.

A gyerekek átváltozhatnak délceg huszárrá, együtt megtanulunk menetelni, tisztelegni, még verbunkot is járunk. Egy mese hőseivé válunk, és a próbatételeket vidám gyakorlatok segítségével teljesítjük. Szeretettel várjuk óvodás, kisiskolás csoportok csatlakozását a teljes magyar nyelvterületről, az óvónénik, tanítónénik segítségével. Otthonról családi körben is remek móka a vidám, játékos mesetorna.
Gyere, hallgasd meg a huszár lova c. mesét és legyél te a mesehős!
Aki mesél és tornázik veletek: Zámborszky Eszter mesemondó, tánc-, dráma- és mesepedagógus.

Online mesetorna – az elsődleges cél az örömszerzés

A mesehallgatás és a játékos feladatok hozzájárulnak a gyerekek mozgáskoordinációjának, egyensúlyérzékének, saját test-észlelésének, figyelmének, kooperációs képességének, anyanyelvi készségének fejlődéséhez, és elősegítik az idegrendszer érését.
A mozgásfejlesztő mesetorna célja, fejlesztő funkciója mellett elsősorban az örömszerzés!

Az online gyerekfoglalkozások földrajzi korlátok és létszámkorlát nélkül teremtenek remek közösségi hangulatot. Óvodai programokba és a kisiskolás tanrendbe is remekül beilleszthető rendszeres mesetornákkal várjuk a legkisebbeket. Az élményszerű gyerekprogramok a Duna-Ház Facebook-oldalán utólag is visszanézhetők.

Vezeti: Zámborszky Eszter mesemondó, tánc-, dráma- és mesepedagógus
Korhatár: 4-11 év, óvodás, kisiskolás generáció
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Egyesület Ι Facebook

Korábbi programok >>

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]