[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2022. NOVEMBER 12-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/xfzcZiBHVpg” align=”center” css=”.vc_custom_1666977913054{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

Amikor egy kisvárosban a helyi rendőrség egy brutálisan meggyilkolt férfi holttestére bukkan, akinek családját ugyanolyan kegyetlenséggel mészárolták le, a nyomozók tehetetlenné válnak és segítségül hívnak egy külső szakértőt, aki nem más mint a hipnotizőr.

Erik, a valaha elismert ám mára megbélyegzett hipnotizőr csak vonakodva hajlandó segíteni a családi mészárlás egyetlen túlélőjén, az élet-halál között lebegő tinédzserfiún. Egy megszállott nyomozó kitartó munkájának köszönhetően azonban lassan körvonalazódnak a gyilkosság rejtélyes körülményei, és egy rég elfeledett családi titkokra is fény derül.

Lasse Hallström legújabb svéd krimijében tökéletesen megfér egymás mellett a misztikus bűnügyi szál és a régi sérelmekből kibontakozó családi dráma.

Svéd krimi, 2012
A műsorszám megtekintése 18 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Paolo Vacirca
Operatőr: Mattias Montero
Rendezte: Lasse Hallström

Szereplők:
Eva Melander (Magadalena)
Helena af Sandeberg (Daniella)
Jonatan Bökman (Josef)
Lena Olin (Simone Bark)
Mikael Persbrandt (Erik Maria Bark)
Oscar Pettersson (Benjamin)
Tobias Zilliacus (Joona Linna)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]