[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2021. DECEMBER 18. SZOMBAT 17:00*”]*Romániai idő szerint!
[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-video-camera” icon_size=”28″ title=”FACEBOOK ESEMÉNY” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fevents%2F6403998569674387%2F|title:Kar%C3%A1csonyi%20%C3%A9lm%C3%A9nyfest%C3%A9s|target:_blank” pos=”heading-right”]Az élő adás a fenti linken lesz elérhető![/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mesés családi élményfestés a Duna-Ház Facebook-oldalán.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”58369″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text]

Advent idején legtöbbünkben jelen van már az a pozitív várakozás és fokozódó izgalom, amellyel a karácsonyra készülünk. A várakozás és a szeretet, ez a két érzés, melyről az advent és a karácsony eredetileg szól, feltételez egy olyan emberi erényt, amely mindkét ünnep alapfeltétele is egyben: ez pedig a türelem és az abból fakadó megértés. Decemberi mesés élményfestésünk ezt a várakozást teszi meghittebbé, a mese ezeket az emberi értékeket erősíti. Az elkészült festmény akár a karácsonyfa alatt is szép ajándék lehet.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1634071181572{padding-top: 0px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1636414487558{padding-top: 0px !important;}”]A Csillagruhás lány c., önzetlen jószívűségről szóló, élőszóval előadott meséből merítünk ihletet az alkotásra, majd lépésről lépésre kel életre a történet a vásznakon, rajzlapokon Zámborszky Eszter értő, szakszerű irányításával. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt önfeledt, elmélyült kikapcsolódást nyújt a közös családi program, amihez továbbra is díjmentesen, regisztráció és földrajzi korlátok nélkül lehet csatlakozni a Duna-Ház Facebook-oldalán.

Az ünnepre készülve a Csillagruhás lány c. mese ihlette csodás festmény kitünő ajándék vagy otthonunk dísze is lehet.

Amire szükségünk lesz:
  • Feszített vászon/ ennek hiányában jó minőségű rajzlap
  • Akril festékek, minimum alapszínek: fekete, fehér, kék, sárga, piros/ ennek hiányában tempera
  • Ecsetek: vékonyabbak és vastagabbak
  • Vizes edény
  • Papírtörlő, törlőrongy
  • „Festékfolt-tűrő” ruházat

Aki papírra, temperával fest, annak szüksége lesz rajztáblára és maszkoló szalagra.

A műhely vezetője: Zámborszky Eszter mesemondó, mesepedagógus, alkotóművész
Korhatár: 4-99 év
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Egyesület Ι Facebook

További információk az élményfestés Facebook eseményoldalán, amit érdemes már most bejelölni.

Korábbi programok >>[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1634071403039{border-left-width: 1px !important;padding-top: 0px !important;border-left-color: #000000 !important;border-left-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_text_separator title=”ZÁMBORSZKY ESZTER” css=”.vc_custom_1634070548492{padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1634070526158{padding-top: 0px !important;padding-left: 20px !important;}”]

Zámborszky Eszter vagyok, mesemondó, tánc-, dráma-, mesepedagógus, meseterápiás szakember, interkulturális nevelési szaktanácsadó. Szeretem a változatosságot, a kreativitást, szeretek játszani, énekelni, táncolni, alkotni, de leginkább azt szeretem, ha mindenki elégedett körülöttem. A mesék évezredes erejét és bölcsességét hívom segítségül, hogy kísérjenek a testi, lelki, szellemi harmóniához vezető úton, és ezt a tudást igyekszem továbbadni. Mesemondóként számos gyermek és felnőtt előadás tapasztalata gazdagított. Mesepedagógusként a mozgás, az alkotófolyamatok, a dráma és élménypedagógia kínálta lehetőségeket ötvözöm. Fontos számomra, hogy mindig a hallgatóságom igényeihez alkalmazkodva tudjak olyan maradandó élményt adni, amelyre évek múltán is emlékeznek majd.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]