Kedves Közönségünk, kedves érdeklődők!
A Duna Nap szervezőcsapata a nemzetközi járvány körülményeire való tekintettel úgy döntött, hogy a 2020. június 6-ra tervezett VII. Duna Nap elmarad. Amint tisztábban látjuk a fejleményeket, a rendezvény új időpontját a Duna-ház Torockó Facebook oldalán és honlapján is közzétesszük. Addig is jó egészséget kívánunk mindenkinek.

A Duna Médiaszolgáltató idén már hetedik alkalommal hívja meg Erdély apraja-nagyját és a térség szerelmeseit egy közös kikapcsolódásra.
Torockó, Erdély egyik legszebb faluja ad otthont idén is a Duna Napnak. A rendezvény a hagyományokhoz híven, most is a nemzeti összetartozás napjához közeli hétvégén kerül megrendezésre.

A szervezők minden évben igyekeznek kulturális élménnyel is kiszolgálni az oda látogatók igényeit. Idén Magyarok a Kárpát-medencében címmel, a Kárpát-medence térségeit, történelmi és irodalmi személyiségeit mutatják be egy monumentális szabadtéri tárlat segítségével.

A színes koncert és programkínálat mellett a  gyerekek sem maradhatnak ki az egész napos szórakozásból: kézműves-foglalkozások, lovaglás, kincskereső játék, sörösrekesz-mászás, ügyességi játékok, filmvetítés és íjászat várja a fiatalabb korosztályt. A rendezvényen azok is megtalálják számításaikat, akik Erdély népművészetével, népi hagyományaival, kézműveseivel, valamint a helyi gasztronómiával ismerkednének.

Az ingyenes rendezvény zárásaként tűzijáték várja a látogatókat.

A részletes programokat és a fellépők listáját folyamatosan teszünk közzé itt és Facebook eseményünk oldalán!